1.Spune-ne ceva despre tine (Nume, Prenume, Unde locuiesti si imagine)?
2.Câţi ani ai? (vârsta minimă - 20)?
3.Aţi mai fost vreodată GameMaster (Daca da unde)?
4.Cat timp pe zi poti sa dedici pe server(pe zi)?
5.Dece crezi ca esti cea mai buna alegere?
7.Ce aţi face pentru a face servarul mai populat?
8. Cum ati aflat despre serverul nostru?
9. Câte limbi ştii(Engleza obligatorie)?
*Ma numesc Boariu D. Bogdan am 19 ani nascut pe 23.05.1991 Resita locuiesc tot in Resita deocamdata ...am mai fost GM pe DraculaMu si altele nu mai stau sa insir numele serverelor ...as putea sa dedic de la min 2H pe zi pana pe la max 4-5H pe zi ... nu as putea spune ca as fi cea mai buna alegere pt ca nus perfect dar dak o sa fie ma voi stradui ... as invita playery pe server ... am aflat de el de la alte persoane care se jucau AirMu inainte cand era S5 ...stiu mai multe limbi dar cat de cat mai bine stiu RO si EN ...
2.Câţi ani ai? (vârsta minimă - 20)?
3.Aţi mai fost vreodată GameMaster (Daca da unde)?
4.Cat timp pe zi poti sa dedici pe server(pe zi)?
5.Dece crezi ca esti cea mai buna alegere?
7.Ce aţi face pentru a face servarul mai populat?
8. Cum ati aflat despre serverul nostru?
9. Câte limbi ştii(Engleza obligatorie)?
*Ma numesc Boariu D. Bogdan am 19 ani nascut pe 23.05.1991 Resita locuiesc tot in Resita deocamdata ...am mai fost GM pe DraculaMu si altele nu mai stau sa insir numele serverelor ...as putea sa dedic de la min 2H pe zi pana pe la max 4-5H pe zi ... nu as putea spune ca as fi cea mai buna alegere pt ca nus perfect dar dak o sa fie ma voi stradui ... as invita playery pe server ... am aflat de el de la alte persoane care se jucau AirMu inainte cand era S5 ...stiu mai multe limbi dar cat de cat mai bine stiu RO si EN ...