Mie numi convine o chestie si ma aadresez la nekro... oare dc cand vine vorba de enter ... d fiecare data se ajunge la ban si alte cele sa stii ca niki unu nu e corect pe pamant si Enter nu ar fi... cheie de biserica ca nu e drept man...
2 posters
Cica asea e cu prietenia... :|
Lec4- Game Master
- Respectarea regulilor :
Number of posts : 22
Job/hobbies : --=SpioN=--
Stare de spirit : Super buna
Nick : inca nu am dar ma gandesc la 1
Character : DW.BK.MG.DL.SMM
Guild : -----------
. :
Registration date : 2010-02-04
- Post n°2
Re: Cica asea e cu prietenia... :|
Hmmmm sry ca ma bag dar si asa sunte o mana de oameni si nici asa nu ne intelegem:( eu zic ca ii nasoll, si referitor la enter parerea mea personala ,el ii smecher se foloseste de reguli.
stie cum sa irite omu o face si porma fuge unde stie ca daca ii faci ceva poate sa te puna pe liber 3-5 zileee .
Iar de Nekro eu zic ca isi face treaba.Eu garantez ca daca Enter gresete si el isi ia suspend: sry inca o data ca m-am bagat.
stie cum sa irite omu o face si porma fuge unde stie ca daca ii faci ceva poate sa te puna pe liber 3-5 zileee .
Iar de Nekro eu zic ca isi face treaba.Eu garantez ca daca Enter gresete si el isi ia suspend: sry inca o data ca m-am bagat.
Vizitato- Guest
- Post n°3
poi asta zis si eu man... dak e asea cu prietenia... doar ce draq man.. suntem intrun jok suntem o echipa ... nu trebuie sa ne uram atata intre noi..... e cv ''rau''..si cu faza... cu enter ca lar suspenda nu ash crede...
mazilu69- Air Member
- Respectarea regulilor :
Number of posts : 28
Stare de spirit : Dur... :))
Nick : EnterBk
Character : Blade Knight
Guild : xSHGx
. :
Registration date : 2010-02-12
- Post n°4
Lec4 wrote:Hmmmm sry ca ma bag dar si asa sunte o mana de oameni si nici asa nu ne intelegem:( eu zic ca ii nasoll, si referitor la enter parerea mea personala ,el ii smecher se foloseste de reguli.
ai ziso bn.... jok la regula nu la ura sau eu stiu ce.... ce sa ii fak dak nici in seama nu ma bagat Jimmy(exemplu vine si imi face ks nu ziceam nimik dak era pe 1).... deci cum a zis lec jok la reguli :P cui nu-i convine imi pare rau ;