1.Spune-ne ceva despre tine:Tudorascu Felix ,Craiova, o imagine pe [You must be registered and logged in to see this link.]
2.Câţi ani ai? -18 ani
3.Aţi mai fost vreodată GameMaster (Daca da unde)?am mai fost Gm pe - ,dar consider k 3 ani de Mu sunt suficienti pentru a fii capabil de RESPECTARE SI RESPECT
4.Cat timp pe zi poti sa dedici pe server(pe zi)?:cam 7-8 ore pe zi pot sta on
5.Dece crezi ca esti cea mai buna alegere?:stiu ca sunt nou am cateva saptamani la activ dar o sa fac tot posibilul sa fiu un GM model pentru restul playerilor
7.Ce aţi face pentru a face servarul mai populat?:pot posta pe unele forumuri si pot face reclama pe alte servere pe care am mai jucat
8. Cum ati aflat despre serverul nostru?:am aflat de la o prietena care joaca aici..si a aduc cu ea 2 playeri
9. Câte limbi ştii(Engleza obligatorie)?:cunsc engleza (acceptabil)
Ce`i mai buni sa primesaca si Cei capabili....
Mult Noroc tuturor !!
2.Câţi ani ai? -18 ani
3.Aţi mai fost vreodată GameMaster (Daca da unde)?am mai fost Gm pe - ,dar consider k 3 ani de Mu sunt suficienti pentru a fii capabil de RESPECTARE SI RESPECT
4.Cat timp pe zi poti sa dedici pe server(pe zi)?:cam 7-8 ore pe zi pot sta on
5.Dece crezi ca esti cea mai buna alegere?:stiu ca sunt nou am cateva saptamani la activ dar o sa fac tot posibilul sa fiu un GM model pentru restul playerilor
7.Ce aţi face pentru a face servarul mai populat?:pot posta pe unele forumuri si pot face reclama pe alte servere pe care am mai jucat
8. Cum ati aflat despre serverul nostru?:am aflat de la o prietena care joaca aici..si a aduc cu ea 2 playeri
9. Câte limbi ştii(Engleza obligatorie)?:cunsc engleza (acceptabil)
Ce`i mai buni sa primesaca si Cei capabili....
Mult Noroc tuturor !!