AirMu Season6 Episode1

.::Welcome to AirMu Season 6 Episode1::.


  Regulament Forum

  xLight
  xLight
  Game Master
  Game Master

  Respectarea regulilor : Regulament Forum 0w11

  Number of posts : 44
  Location : Constanta
  Nick : xLight
  Character : Blade Knight
  Guild : Forsaken
  . : The Water Legend
  Registration date : 2009-11-13

  Regulament Forum Empty Regulament Forum

  Post by xLight on Tue Feb 02, 2010 9:33 am

  Acest regulament intra in vigoare in momentul in care va INREGISTRATI pe acest forum !

  Necunoasterea regulamentului forumului nu va absolva de incalcarea regulilor !


  Art 1 Inregistrarea

  Orce Utilziator are dreptul de a se inregistra pe forum
  Este interzisa crearea mai multor conturi pe forum. Daca aveţi deja un cont activ folosiţi-l pe acela. Membrii care vor fi descoperiţi cu mai multe conturi active vor primi Ban pe toate cu excepţia celui mai activ dintre ele(cel cu cele mai multe mesaje si/sau warn-uri).
  Nu sunt permise nume/avatare/semnături indecente/care să aibă o atitudine necorespunzătoare versus admini/alţi users. Sunt interzise numele de utilizatori asemanătoare/care sugerează o legătură cu admini.


  Art 2 Postarea


  Posturile care nu aduc nimic nou faţă de subiectul discutat, nu au legătură cu subiectul sau pur şi simplu nu au nici un rost vor fi sancţionate. Posturile care conţin doar emoticons intră în această categorie.Nu sunt luate in considerare pozele modificate.
  Dacă doriţi să vă creşteţi numărul de posturi, căutaţi ceva relevant de spus.
  Nu se acceptă utilizarea de metode pentru ridicarea topicului pe prima pagină (Bump, sus,up, etc)
  NU postati inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol"...etc.
  NU postati informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei !
  NU postati informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului, in cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea material, atasati sursa informationala.

  Art 3 Reclama

  Orce fel de reclama este interzisa si se pedepseste cu 30 de zile suspend pe user.
  Reclama facuta la Servere Concurente AirMu se pedepseste cu suspend permanent.
  NU se aplică în cazul site-urilor al căror conţinut vine în ajutorul userilor.

  Este iterzisa postarea de siteuri in semnatura dar este permisa postare de web games (bitefight , pimpgame, gladius , etc)


  Art 4 Vânzarea de conturi

  STRICT interzise vânzările de conturi, aceste topicuri vor fi şterse iar cel responsabil sancţionat.

  Art 5 Acuzaţii la adresa serverului
  Pentru afirmaţii pe forum în care se insinueaza că serverul nu este corect fără dovezi se suspendă pe perioadă nedeterminată contul celui care face această afirmaţie şi se pune FILTRU pe Ip

  Art. 6 Limbaj

  Sunt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse moderatorilor sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate. Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in posturi, semnaturi, mesaje private, avatare, imagini de orice natura. Sunt interzise de asemenea discriminarile rasiale si orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane. Moderatorii vor stabili in ce masura cuvintele unui utilizator sunt considerate jignitoare la adresa lor sau a celorlalti oameni de pe forum.


  De asemenea, trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricând acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie sa fiti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra sa fie stocata in baza de date.

  Art. 7 Postare poze

  Pentru a oferi utilizatorilor un forum performant, postatul pozelor este interzis. Puteti posta doar prin linkuri directe catre situl pe care sunt uploadate.


  Orice alta situatie neprevazuta de acest regulament va fi judecata de moderatorii forumului, care au si ultimul cuvant


  Last edited by FLLuX on Thu Apr 28, 2011 10:02 am; edited 2 times in total
  xLight
  xLight
  Game Master
  Game Master

  Respectarea regulilor : Regulament Forum 0w11

  Number of posts : 44
  Location : Constanta
  Nick : xLight
  Character : Blade Knight
  Guild : Forsaken
  . : The Water Legend
  Registration date : 2009-11-13

  Regulament Forum Empty Re: Regulament Forum

  Post by xLight on Tue Feb 02, 2010 9:35 am

  Aviz Legal


  Art 1) Conditii de utilizare a forumului
  Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

  Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cokkies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

  - mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
  - mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
  - daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
  , verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
  - va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
  - va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

  Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

  Inregistrandu-va pe acest forum:
  - recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
  - va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
  - acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.


  Art 2) Proxy Publice
  Incepand cu 27 iulie 2008 pe forumul AirMu se restrictioneaza accesul prin proxy-uri publice. Aceasta masura a fost luata pentru a preveni eventualele incalcari ale regulamentului de catre utilizatori care abuzeaza de protectia IP-ului oferita de catre un proxy public.

  Art 3) Conform [You must be registered and logged in to see this link.] Codului penal
  TITLUL X DELICTE CONTRA DATELOR ŞI SISTEMELOR INFORMATICE, CAPITOLUL I DELICTE CONTRA CONFIDENŢIALITĂŢII ŞI INTEGRITĂŢII DATELOR ŞI SISTEMELOR INFORMATICE Citez:
  Art. 440. -
  (1) Accesul, fără drept, la un sistem informatic se pedepseşte cu închisoare strictă de la un an la 3 ani sau cu zile-amendă.
  (2) Fapta prevăzută în alin. (1) săvârşită în scopul obţinerii de date informatice se pedepseşte cu închisoare strictă de la un an la 5 ani.
  (3) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) sau (2) este săvârşită prin încălcarea măsurilor de securitate, pedeapsa este închisoarea strictă de la 3 la 12 ani.

  Alterarea integrităţii datelor informatice


  Art. 442. -
  (1) Fapta de a modifica, şterge sau deteriora date informatice ori de a restricţiona accesul la aceste date, fără drept, se pedepseşte cu închisoare strictă de la 2 la 7 ani.
  (2) Transferul neautorizat de date dintr-un sistem informatic se pedepseşte cu închisoare strictă de la 3 la 12 ani.
  (3) Cu pedeapsa prevăzută la alin. (2) se sancţionează şi transferul neautorizat de date dintr-un mijloc de stocare a datelor informatice.


  Perturbarea funcţionării sistemelor informatice


  Art. 443. - Fapta de a perturba grav, fără drept, funcţionarea unui sistem informatic, prin introducerea, transmiterea, modificarea, ştergerea sau deteriorarea datelor informatice sau prin restricţionarea accesului la date informatice se pedepseşte cu închisoare strictă de la 3 la 15 ani.


  Operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice


  Art. 444. -
  (1) Se pedepseşte cu închisoare strictă de la un an la 6 ani:
  a) fapta de a produce, vinde, importa, distribui sau de a pune la dispoziţie, sub orice altă formă, fără drept, a unui dispozitiv sau program informatic conceput sau adaptat în scopul săvârşirii uneia din infracţiunile prevăzute în art. 440-443;
  b) fapta de a produce, vinde, importa, distribui sau de a pune la dispoziţie, sub orice altă formă, fără drept, a unei parole, cod de acces sau alte asemenea date informatice care permit accesul total sau parţial la un sistem informatic în scopul săvârşirii uneia din infracţiunile prevăzute în art. 440-443.
  (2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi deţinerea, fără drept, a unui dispozitiv, program informatic, parolă, cod de acces sau dată informatică dintre cele prevăzute în alin. (1) în scopul săvârşirii uneia din infracţiunile prevăzute în art. 440-443.

   Current date/time is Fri Aug 23, 2019 5:10 am